dissabte, 14 de novembre del 2009

ACTE INAUGURACIÓ JNC L'ALDEA

DISSABTE DIA 21 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES, ERMITA DE L'ALDEA

JOVES ALDEANS OPINEN

Avui comencem un nou cicle, els joves de convergència, la JNC, us volem presentar el butlletí “Joves aldeans opinen”. Des d’aquestes línies pretenem arribar-te, presentar-nos i oferir-te la nostra il·lusió i les ganes d’aportar el nostre granet de sorra a un futur millor. Entenem que la situació actual no anima a l’optimisme, però natros creiem en el canvi i per tal que es produeixi hem de crear una base sòlida des d’on construir aquest nou camí que esperem que arribe.

Com diu un antic proverbi hindú "La caminada més llarga comença amb un pas". El dia 21 de novembre donarem el nostre primer pas d’un camí, el qual sabem que no sempre serà fàcil, però treballarem units amb molta il·lusió per fer front a qualsevol obstacle. Pretenem ser un grup de joves, de diferents àmbits i edats, amb una sèrie d’inquietuds comunes i sobretot que estima el nostre poble. Els joves representem el futur, hem de ser capaços d’opinar i d’aprendre, de créixer i escoltar, però per a poder fer-ho hem de tenir el lloc i les eines adequades. La Joventut Nacionalista de Catalunya de l’Aldea apareix com a punt de trobada de tot aquell que cregui que pot treballar per fer encara millor el poble, perquè som natros, els joves, els que tenim la responsabilitat i el deure de canviar les coses.

Som: Lluís, Robert, Gemma, Josep, Héctor

Posem en funcionament aquest nou projecte i creem una eina de comunicació dels joves amb la política del poble.


La Joventut Nacionalista de Catalunya és una organització política juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat de Catalunya a través de l’exercici del dret a decidir. La JNC lluita, doncs, per la construcció nacional i per la plena sobirania de Catalunya.

Participa!!! La veu dels joves ha de ser escoltada.
jncaldea@gmail.com




CIU DE L’ALDEA OBERTA A LA GENT JOVE

Com a President de L’Agrupació local de CDC a L’Aldea, tinc una gran satisfacció en poder presentar-vos als Aldeans i concretament a la GENT JOVE DE L’ALDEA, el nou col·lectiu de joves aldeans, que creuen amb el nostre projecte de poble i de partit.

A partir d’ara molt clarament la gent JOVE de Convergència, és a dir la JNC, mostrarà que hi ha una altra via per poder treballar pels joves i per L’Aldea. La posada en marxa de la JNC a L’Aldea, és una aposta de futur, és seguir els aires de canvi de corrent que hem de tenir a les nostres institucions, i us asseguro que aquesta suma de gent jove al nostre projecte, no es una casualitat, sinó que és un canvi de cicle, que s’està produint a nivell de les TTEE i de Catalunya.

A partir de la creació d’aquesta associació política juvenil d’Aldeans, teniu la possibilitat d’afegir-vos a treballar d’una manera activa per L’Aldea, per Catalunya, suggerir idees per millorar el nostre poble o si més no, poder recolzar el nostre projecte de poble, que quan el coneixeu segur que us engrescarà, ja que tenim idees encaminades per crear-vos futur i il·lusió.



VISCA L’ALDEA I VISCA CATALUNYA!

Xavier Royo Franch
Cap de llista de CiU a L’Aldea.



Us esperem el dia 21 de novembre a les 18:00 a l’Ermita de l’Aldea!