dilluns, 31 d’octubre del 2011

El Consell Comarcal del Baix Ebre presenta l’oferta formativa del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova


● Els cursos que es realitzaran tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes

“El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i el Consell Comarcal del Baix Ebre aposten, una vegada més, per la formació com a eix principal per garantir un augment de capacitats de cara a la recerca d’una sortida laboral”. D’aquesta manera, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha presentat els cursos de formació del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova.

En total es realitzaran cinc cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes. En aquest sentit, Soler ha destacat que “des del Consell Comarcal es continuen buscant formules efectives per dinamitzar l’economia i ajudar als més afectats de l’actual conjuntura econòmica”. Alhora, Soler també ha remarcat que “la formació serà un eix d’actuació rellevant durant aquest propers anys des del Consell Comarcal i també des del Baix Ebre Innova”. Per la seva banda, el president del Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha emfatitzat amb “la gran oportunitat que suposen aquests cursos per tal de formar-se en un àmbit concret”. A més, Royo ha apuntat que “es continuarà treballant en aquesta direcció ja que, des de l’administració pública, s’han de buscar formules adequades per ajudar a la població”.

A l’hora de fer la inscripció, i per tal de complir un dels objectius dels cursos, es prioritzaran les persones que es trobin en situació de desocupació. Els cursos que es realitzaran són el de Soldador/a de estructures metàl·liques lleugeres, Manteniment d’estructures metàl·liques, Creació i gestió d’empreses: autoocupació, Informàtica de l’usuari/ària i el d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions (certificat de professionalitat).

Cal remarcar que tots els cursos esmentats inclouen pràctiques d’empresa i tenen un cost cero per a l’alumnat. Així, aquests començaran el proper mes novembre i s’allargaran fins al mes de juny de 2012. Per a inscriure’s, es pot trucar al telèfon 977471735 o bé presentar-se a la seu de Baix Ebre Innova, Polígon Venta Nova, parcel·la 0, Camarles.