dimarts, 24 de maig de 2011

AGRAÏMENT ALS ALDEANS


Passades les eleccions municipals i desprès d’una serena reflexió, vull agrair molt especialment als 716 aldeans que ens han votat, perquè han cregut que el nostre, era el millor projecte i que ens ha portat a tenir per primera vegada 4 regidors a l’Ajuntament de L’Aldea. És la primera vegada que el Grup Municipal de CIU, tindrà aquesta força al nostre Ajuntament.

El cert que aquest era un objectiu que ens havíem fitxat des d’un inici i els aldeans ens han ajudat a que sigui així, però també esperàvem que l’aritmètica dels partits de L’Ajuntament fora una altra diferent a la que avui se’ns presenta, per a poder d’aquesta manera, ser decisius a L’Ajuntament.

Aquestes eleccions hem enfortit la posició de CIU a L’Aldea, som el poble on CIU a les TT EE, ha pujat en més en % i el tercer que també ha pujat en Nº de vots del Baix Ebre, davant tenim Tortosa (700) i Deltebre (600), natros 400. El grup municipal de L’Aldea, ara tenim més força que mai, som un grup que tot i que estem a l’oposició, tenim molta força, tenim a 716 persones darrera nostre i això ens ajudarà molt.

Aquesta legislatura continuarem estant al costat de les entitats, associacions, dels aldeans que vulguin resoldre algun dubte en qüestió municipal i realitzarem una oposició constructiva com ens hem caracteritzat els últims anys. Això si, ara serem més exigents, ja que al disposar d’un equip de quatre persones, ens representarà analitzar d’una manera més acurada, cadascuna de les accions o gestions del equip de govern i del nostre Ajuntament

Agrair un cop més als aldeans el seu suport, als militants de CIU, per que han estat a l’altura de les circumstàncies i m’han recolzat sense cap dubte, als simpatitzants i col•laboradors per la seva ajuda durant la campanya, aquelles persones anònimes que sense estar dintre del nostre grup, han anat a demanar el vot entre els seus amics i familiars i a les 20 persones que m’han acompanyat a la llista, per la seva qualitat humana, professional, per voler treballar pel seu poble a canvi de res i a tots per que durant la campanya m’ho he passat molt be.
Xavier Royo Franch