dimecres, 6 d’abril del 2011

INCERTESA AMB EL COMENÇAMENT DE LES OBRES DE LA VARIANT DE L’ALDEA


Xavier Royo, Regidor i portaveu del Grup Municipal de CIU A L’Aldea, va mantenir dimecres una reunió amb Pau Villòria, Secretari General de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya, entre altres temes d’importància per al municipi es va parlar sobre la variant de L’Aldea. El Sr. Pau Villòria, va informar al Regidor de l’Aldea dels tràmits realitzats el mateix Departament amb el Ministeri de Foment, concretament amb la Direcció General de Carreteras del Estado on afirmen que l’obra està pressupostada ambdós anualitats 2011 i 2012 i que tot i que afirmem que l’obra començarà al 2011, no es volem comprometre amb la data d’inici.


Tot i que des de el mateix Departament també van informar que l’única obra que el Ministerio de Fomento engegarà properament a Catalunya, es la connexió de la AP-7 i A-2, al municipi de Castellbisbal.

Xavier Royo comenta que ha arrencat el compromís de la Generalitat que la obra de la Variant de L’Aldea, sigui una prioritat a negociar amb Fomento per tal de que s'inicien les obres el més aviat possible, afirma que el Secretari General de Política Territorial s’ha compromès a fer totes les gestions que siguin necessàries per a que així sigu