dissabte, 12 de març del 2011

CARTA D'ARTUR MAS ALS CIUTADANS DE L'ALDEA


El proper 22 de maig es celebren les eleccions municipals. Són unes eleccions molt importants, que el nostre partit afronta des de la més alta responsabilitat institucional.
Governar Catalunya és un repte i una oportunitat, ho afronto amb el màxim compromís i voluntat de servei al poble català. La riquesa de Catalunya es basa fonamentalment en la riquesa dels ciutadans que hi viuen. Tots i cadascun dels pobles i ciutats del nostre país són eix vertebrador de riquesa econòmica, social i també política. Estem en una situació econòmica difícil, però hem de mirar el futur amb optimisme i amb la ferma convicció que entre tots ens en sortirem, i ho farem pensant en positiu.
Governar Catalunya és un repte, i governar els ajuntaments és encara un repte més gran, i des de CiU estem preparats per a fer-ho. Avui, tenim un partit fort i cohesionat, amb una estructura que combina joventut, la d’aquells que han pres el relleu generacional i s’han posat al capdavant de projectes municipals ambiciosos, i l’experiència d’aquells que ja fa anys que treballen per Catalunya i la seva gent.
Els ajuntaments representen l’administració més propera per al ciutadans i posar-s’hi al capdavant, demostra la voluntat i el compromís que els nostres candidats i candidates tenen, i Xavier Royo n’és un d’ells. Una bona aposta per liderar el nostre projecte a l’Aldea, una persona que coneix l’Aldea i és també coneguda, una persona que s’estima el seu poble i la seva gent, però sobretot, una persona amb voluntat de servei i compromís. Tinc la convicció personal que, en Xavier Royo candidat a l’alcaldia de l’Aldea, com tants altres candidats i candidates arreu, treballaran pensant en positiu per la Catalunya que tots i totes mereixem.
Perquè pensar en positiu és creure en l’esforç, saber que les coses sempre es poden fer millor, creure en el país i les seves oportunitats, treballar dur cada dia, confiar en la gent, és en definitiva, saber que el nostre país s’aixecarà gràcies a tots i cada un dels seus pobles i ciutats, i sobretot gràcies a la seva gent, els que des d’un lloc o un altre decidim assumir responsabilitats i afrontar nous reptes.

Artur Mas i Gabarró

President de Convergència i Unió