dijous, 2 de desembre del 2010

AGRAÏMENT



Acabades de celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya i on la majora de ciutadans de Catalunya van donar la confiança majoritària a CIU, vull agrair públicament a tots aquells aldeans que van dipositar el seu vot envers la nostra formació. A la vegada també agrair a la resta que van anar a votar, independentment del seu vot, perquè d’aquesta manera es va propiciar una participació acceptable, amb unes eleccions com aquestes, que ens afecten d’una manera molt directa als ciutadans.

Aprofitant, aquest escrit, i una vegada l’Artur Mar sigui nombrat President de la Generalitat, em poso a disposició de l’Aldea i dels aldeans, per tot allò que tant des de CIU L’Aldea, com jo mateix com a Regidor, poguéssim influir envers el govern de la Generalitat, pel bé i interès dels aldeans i del nostre municipi.

L’Aldea, ha d’estar sempre present en les decisions que es prenguin pel territori, el nostre municipi es protagonista de moltes d’aquestes decisions i actuacions, que es decideixen des de la Generalitat. Natros esperem tenir el protagonisme suficient per poder exigir el que ens pertoca, per això esperem i desitgem disposar de la confiança dels aldeans, en les properes eleccions municipals a L’Aldea.



Xavier Royo Franch
Regidor de L’Ajuntament de L’Aldea
Conseller Comarcal del Baix Ebre