diumenge, 8 de maig del 2011

ACTE PRESENTACIO DE LA CANDIDATURA DE CIU A L'ALDEA

ACT






Ahir a la tarda, van tenir l’acte de presentació de la candidatura de CIU de L’ALDEA, vull agrair la gran afluència de persones que ens van venir ha escoltar i veure el nostre projecte que tenim per a L’Aldea, com no, també ens va donar molt de prestigi que tot un Conseller de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, ens recolzes durant l’acte, va ser la guinda que feia falta al gran projecte que presentem per a L’Aldea.

Vaig tenir el gust d’explicar-vos algunes propostes a destacar del nostre programa electoral, primer que tot ACTIVACIÓ ECONOMICA I OCUPACIÓ LABORAL, ha de ser una màxima prioritat per al nostre municipi, que des de l’Ajuntament endeguéssim propostes d’ajuda als empresaris, comerciants i treballadors. Van parlar de present de FER L’ALDEA ATRACTIVA amb la xarxa de passeigs que pensem que el nostre poble necessita i van parlar de FUTUR, cap on volem portar a L’ALDEA dels nostres fills.

Per últim la presentació d’una gran LLISTA, un grup de persones preparadíssims i treballadors, un grup de gent que conforma la llista inigualable, que ens portarà a L’Aldea, allà on realment es mereix. Ser la referència geogràfica de les TT EE.

JUNTS ANIREM ENDAVANT